Den offisielle presentasjonen fra Hardy

16.08.2019

Stein Evensen

En av proteamets breddefiskere. Like store kunnskaper innenfor laks, sjøørret og ørretfiske.

Stein har hatt sitt virke i den nordlige landsdelen, nærmere bestemt Tromsø, men har vært bosatt i Mo i Rana i Nordland siden 2007. I tillegg til å være en dyktig fluefisker innenfor de nevnte arter, er han også en meget dyktig fluekaster som håndterer både en og to-håndsstanga like godt. Var en av grunnleggerne av Tromsø Casting & Fluefiskeforening og har holdt en rekke kurs i fluekasting, i tillegg til en rekke foredrag om fluebinding og fluefiske rundt om i landet.

Han er også en meget dyktig og innovativ fluebinder, som binder på et svært høyt internasjonalt nivå. Som en av guttene i Arktisk Fluefiskeforening i Tromsø, har han også vært med på å utvikle Nord-norsk flueserie som var solgt med suksess over hele landet.

Mange vil også dra kjensel på Stein som utstyrstester i bladet Jakt & fiske. Utstyr og sammensetningen av den perfekte flueutrustningen har alltid stått høyt i kurs for han, noe som gjør hans kunnskapsnivå innenfor flueutstyr svært høyt!

For de av dere som har besøkt Ranaelva, vil det vel være unngåelig og ikke ha truffet på Stein i elva. Her har han både jobbet som Guid og med kultiveringen av elva.